Ta kontrollen

Du kan styra hur din integritet hanteras.

Vi använder data för att våra tjänster ska vara till så stor nytta som möjligt, men du bestämmer vilken typ av data vi samlar in och använder. Vi har skapat Mitt konto för att ge dig snabb tillgång till användarvänliga verktyg som hjälper dig att hantera din integritet och säkerhet. Du bestämmer hur data kan göra Googles tjänster mer användbara för dig genom att titta igenom följande inställningar.

Öppna Mitt konto

Hantera dina sekretessinställningar med sekretesskontrollen

På bara några minuter kan du hantera vilka typer av uppgifter Google samlar in, uppdatera vilka personliga uppgifter du delar med vänner eller offentligt samt ändra vilka typer av annonser som du vill att Google ska visa. Kom ihåg att du kan ändra inställningarna så ofta du vill.

Gör sekretesskontrollen

Säkra ditt konto med säkerhetskontrollen

Det första du kan göra för att skydda ditt Google-konto är att göra säkerhetskontrollen. Vi har skapat den för att hjälpa dig att verifiera att återställningsinformationen är aktuell och att webbplatserna, apparna och enheterna som är anslutna till ditt konto är sådana som du fortfarande använder och litar på. Om något verkar misstänkt kan du ändra inställningarna eller lösenordet direkt. Säkerhetskontrollen tar bara ett par minuter och du kan göra den så ofta du vill.

Gör säkerhetskontrollen

Bestäm vilken data som kopplas till ditt konto

Googles tjänster blir mer användbara tack vare den data vi sparar med ditt konto. Det kan handla om allt från bättre pendlingsalternativ i Maps till snabbare resultat i Sök. Med aktivitetsinställningar kan du styra vilka uppgifter som kopplas till ditt konto och pausa insamlingen av vissa typer av data, som surfaktivitet och sökningar, var du befinner dig och information från dina enheter.

Öppna Aktivitetsinställningar

Styr annonser utifrån vad du föredrar

Du kan använda Annonsinställningar för att styra annonser utifrån vilka ämnen som intresserar dig. Om du till exempel använder inställningarna i Anpassning av annonser för att berätta för Google att du gillar popmusik kanske du får se annonser för kommande skivsläpp och konserter nära dig när du är inloggad på YouTube.

Om du stänger av Anpassning av annonser medan du är inloggad slutar vi visa dig annonser relaterade till dina intressen på Googles tjänster samt på webbplatser och appar som samarbetar med oss. Om du är utloggad och stänger av Anpassning av annonser påverkas endast Googles tjänster där annonser visas.

Öppna Annonsinställningar

Se vilken data som finns på ditt konto i Min aktivitet

Min aktivitet är den centrala plats där du kan se vad du har sökt efter, visat och tittat på när du har använt våra tjänster. För att göra det lättare att komma ihåg tidigare onlineaktiviteter ger vi dig verktyg för att söka efter ämne, datum och produkt. Du kan permanent ta bort specifika aktiviteter eller hela ämnen som du inte vill ska kopplas till ditt konto.

Öppna Min Aktivitet

Granska grundläggande kontouppgifter

Styr vilka personliga uppgifter du delar i tjänster från Google, t.ex. namn, e-postadress och telefonnummer.

Granska dina personliga uppgifter

Ta innehållet vart du vill med Hämta dina uppgifter

Dina foton. Dina e-postmeddelanden. Dina kontakter. Till och med dina bokmärken. Du behåller kontrollen över innehållet som sparas i ditt Google-konto. Det är därför vi har skapat Hämta dina uppgifter, så att du kan göra en kopia, säkerhetskopiera den eller till och med flytta den till en annan tjänst.

Öppna Hämta dina uppgifter